Stjernelag til Skjærgårds Live

SGLIVEUTVIKLING

Sg LIVE Utvikling er et kurs for unge voksne i alderen 20-26 år som er engasjert i eller har interesse innenfor musikk og kultur.

Kanskje du for ekspempel er musiker eller fotograf, har poetisk erfaring eller jobber mot å bli danser, har lydteknikk som ditt fagfelt eller går og håper på å arrangere noe stort? Eller du har fortsatt bare en drøm, men ønsker å sammen med andre likesinnede hente inspirasjon fra både kristne og profane profesjonelle innen musikk- og kulturbransjen?

Våre dyktige seminarholdere skal være med å inspirere og utruste deg til å videreutvikle dine talenter, evner og drømmer. Vi ønsker at unge mennesker skal kunne få øynene opp for hva de selv vil og kan, i rammen av sosialt fellesskap med andre i samme situasjon.

I tillegg til hovedseminarer og konsert med Ole Paus, Jan Fredrik Karlsen og Ole Børud, tilbyr vi også valgseminarer som låtskriving, fortellerkunst og event-/festivalarrangering.

Sted: Strand leirsted og gjestegård, Sandefjord
Tid: 8. – 10. november 2013
Pris: 600 – 1600,- avhengig av overnattingsvalg
Alder: 20 – 26 år
Påmelding: utvikling.sglive.no

Foredrag/seminar:

Ole Paus
«En grenseløs time»

I sitt musikalske foredrag «En grenseløs time» tar Ole publikum med på en reise gjennom hans innholdsrike og spennende liv. Foredraget handler om alt fra oppturer og nedturer til kunnskap og erfaringer han har gjort underveis. Et foredrag til ettertanke og med stor underholdningsverdi krydret med masse humor og musikk som ingen gjør etter han.

Jan Fredrik Karlsen
”Du gjør det mulig!”

Med glødende entusiasme har Jan Fredrik Karlsen guidet unge talenter gjennom Idol og X-faktor på TV2. Han er kjent for sine direkte tilbakemeldinger, og ikke minst sitt brennende engasjement. Gjennom tv-ruten er du vitne til hans latter, ergrelse og mest av alt hans genuine lidenskap for musikk. Jan Fredrik har alltid jobbet målrettet med det han brenner for, og mener at det først og fremst er deg selv det kommer an på om du når drømmene dine. Han sier selv at han vil snakke om hvordan mulighetene skapes når du selv ikke er tilstede. Han er også opptatt av at det er det inntrykket du etterlater som er med på å skape dine muligheter og din vei videre. Det viktigste er å identifisere dine indre drivkrefter som hjelper deg til å oppnå det du ønsker i ditt liv. Gled deg til å bli forført av hans smittende humør og herlige utstråling.

Helga Samset
«Give me your story!»

Fortell meg hvem du er – gi meg detaljene! Slik at jeg ler og forstår, slik at jeg kan kjenne meg selv igjen i deg…
Dette er et kurs i fortellerkunst. Vi tar utgangspunkt i vårt eget liv.
Det blir gøy! Og praktisk – alle får med seg noe de kan fortelle videre.

Helga Samset er en av Norges råeste fortellere! Hun har hatt oppdrag for NRK og Det kongelige slott, har reist til skoler over hele landet og utgitt tre bøker. Under kurset forteller hun om sitt første kyss. Det kan du ikke gå glipp av! For mer om Helga: www.fortelleriet.no.

Ole Børud
Låtskriver, sanger og musiker

Ole har en lang karriere bak seg og har hvert innom et brett spekter av stil sjangere. Ole startet karrieren sin som minstemann i Børud gjengene. På 1990 tallet gikk han over til metall sjangeren og var med i band som Schaliach og Extol. I 2004 la han metal sjangeren på hylle og vendte tilbake til røttene sine med soul og funk preget pop.
Ole vil dele av sin kunnskap og erfaring og gi oss tips til hvordan man jobber frem gode låttekster og hvordan man arrangerer låter.
Ole kommer også til å bli med oss på lørdag kveld hvor han vil ta oss med inn i sin musikalske verden.

Linn Sæbø

Det er med stor glede at vi kan presentere Linn Sæbø som vår egen kurs pastor. Linn vil stå for undervisningen på bibeltimene lørdag og søndag. Linn er 29 år og utdannet prest, til daglig jobber hun som hovedpastor i Oslo vestre Frikirke. Linn er en blid og glad sørlands jente og en dyktig kommunikator og formidler.

Mye mer info kommer på våre hjemmesider
http://utvikling.sglive.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *